Hogeschool PXL

In de kijker

overzicht

Academische Openingszitting 2020 - Online

sfeerbeeld Academische Openingszitting 2020 - Online
lees meer

Jaarverslag AUHL 2019

sfeerbeeld Jaarverslag AUHL 2019
lees meer

Makerspace maakt gezichtsbescherming tegen Corona; ook AUHL geeft steun

sfeerbeeld Makerspace maakt gezichtsbescherming tegen Corona; ook AUHL geeft steun
lees meer

Informatie voor toekomstige studenten - UHasselt

Informatie voor toekomstige studenten


Zowel de Hogeschool PXL als de Universiteit Hasselt organiseren infodagen. Bezoekers krijgen die dag een volledig beeld van de hogeschool en van de universiteit, kunnen de leslokalen en faciliteiten bezoeken, cursussen inkijken en vooral ook kennismaken met decanen, departementshoofden, professoren en docenten.

Daarnaast zijn er ook openlesdagen waarop laatstejaarsleerlingen de kans krijgen om één of meerdere lessen mee te volgen met de reguliere studenten. Zo kunnen ze de sfeer in de hogeschool of universiteit opsnuiven en zich een idee vormen van de manier van lesgeven en van de cursusinhouden.  

Ook zijn er nog heel wat andere initiatieven die de overgang van secundair naar hoger onderwijs en het studiekeuzeproces kunnen vergemakkelijken. we verwijzen daarvoor naar de betreffende pagina's van de instellingen via onderstaande links.

 

Nuttige links

Voor het volledige aanbod aan informatie voor toekomstige studenten (infobrochures, openlesdagen, informatie over het maken van je studiekeuze, septembercursussen...), verwijzen we je graag naar de volgende infopagina's: