Hogeschool PXL

In de kijker

overzicht

Onderwijs en inspiratiedag 2020

sfeerbeeld Onderwijs  en inspiratiedag 2020

De AUHL organiseert in samenwerking met Universiteit Hasselt en Hogeschool PXL haar 2-jaarlijkse Onderwijs- en inspiratiedag met als thema ‘Nederlands in het hoger onderwijs’. Deze vindt plaats op donderdag 23 januari 2020 van 11.30 tot 16.00 uur in PXL-Congress (Elfde-Liniestraat 24, Hasselt).
lees meer

Ontvangst internationale studenten AUHL door Stad Hasselt

sfeerbeeld Ontvangst internationale studenten AUHL door Stad Hasselt
lees meer

Academische Openingszitting AUHL 2019-2020

sfeerbeeld Academische Openingszitting AUHL 2019-2020
Openingszitting 2019
lees meer

TPG of PAT - UHasselt

TPG of PAT

 

Hier vind je alle informatie over de toelatingsproef graduaatsopleidingen (TPG) en de procedure afwijkende toelating (PAT) voor bacheloropleidingen:

  1. Informatie over verder studeren en de alternatieven
    Vooraleer je start met de toelatingsproef graduaatsopleidingen of de procedure afwijkende toelating, informeer je je best over je studiemogelijkheden en de alternatieven voor de procedure afwijkende toelating. Hier vind je alvast enkele nuttige links.

  2. Verloop en deadlines
    De toelatingsproef graduaatsopleidingen en de procedure afwijkende toelating van de AUHL hebben een welomschreven verloop met vastgelegde termijnen. Hier vind je meer informatie over deze deadlines en worden de verschillende stappen verduidelijkt.

  3. Reglementen toelatingsproef graduaatsopleidingen en procedure afwijkende toelating AUHL
    Deze reglementen bepalen de algemene voorschriften inzake de toelatingsproef graduaatsopleidingen en procedure afwijkende toelating AUHL