top of page

STUDENT HOTSPOT (ZOCHT EN) VOND HALFTIJDS COÖRDINATOR

Bijgewerkt op: 20 sep. 2022

Student Hotspot (www.studenthotspot.be) is een laagdrempelige info- en coördinatieplaats in Hasselt waar meer dan 15.000 studenten met elkaar en met de omgeving in contact kunnen komen. Deze plek van en voor studenten is een initiatief van de studentenraad van de Associatie AUHL, UHasselt en Hogeschool PXL. Hier wordt de verbinding gelegd - fysiek en online – tussen bestaande studentenorganisaties en initiatieven die voor studenten relevant zijn. Studenten kunnen hier terecht voor info over student zijn en vrije tijd (waar is wat te doen in Hasselt en Diepenbeek), maar er zijn ook diensten voor studenten ter beschikking als aan- en verkoop van tweedehandsboeken, huuradvies, studentenjobs of vrijwilligerswerk, ondernemen als student of het geven of volgen van bijlessen.

DE COÖRDINATOR


Student Hotspot ging op zoek naar een coördinator (50%) die de werking en communicatie van Student Hotspot realiseert en verder zal uitbouwen, in samenwerking met alle in- en externe stakeholders., in samenwerking met studenten (studentenraden, studentenorganisaties en studentenverenigingen), partnerinstellingen (UHasselt en Hogeschool PXL) en enkele commerciële partners.


En de witte raaf is gevonden. Nele Ghysen start op maandag 26 september als (halftijds) coördinator van Student Hotspot. Nele studeerde in 2020 af als Master in de Communicatiewetenschappen en was daarna aan de slag bij VKW-Limburg als Coördinator jong VKW Limburg en junior manager communicatie.


Je vindt Student Hotspot op het gelijkvloers van de Kapertoren in de Elfde-Liniestraat 15A te Hasselt. Openingsuren: maandag-donderdag van 12-18 uur. Interesse? Spring zeker eens binnen !

271 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page