top of page
  • Foto van schrijverAUHL

STEM-inspiratiedag 2019


Op zaterdagvoormiddag 19 januari woonden ruim 350 (!) leerkrachten van kleuter, lager en secundair onderwijs de STEM-inspiratiedag bij, een gezamenlijke organisatie van UHasselt en Hogeschool PXL. Hier werd ook STEMOOV gelanceerd, een project gedragen door UHasselt, Hogeschool PXL en de Associatie AUHL.

Universiteit Hasselt en PXL-Education willen samen met collega-leerkrachten en pedagogische begeleiders leerkrachten inspireren en vooral enthousiasmeren om de integratie van STEM op de klasvloer te versterken. Leerkrachten konden op deze dag een mogelijk kader voor STEM-projecten ontdekken, ervaren hoe je omgaat met de nieuwe eindtermen STEM en vooral veel concreet didactisch materiaal verzamelen om creatief aan de slag te gaan.


Er waren werkwinkels voor leerkrachten kleuteronderwijs, lager onderwijs en alle graden van het secundair onderwijs. Elke deelnemer ontving een STEMOOV-inspiratiegids en bijhorende didactische posters met het STEMOOV-model en de verbindende STEMOOV-concepten. Wil je ook een digitaal of print exemplaar ontvangen? Klik dan op deze link.


De foto's van deze dag vind je op de AUHL Facebookpagina: ga naar https://www.facebook.com/AssociatieAUHL of klik hier voor het foto album.

Contactpersoon UHasselt:4 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page